ZAMONAVIY MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINING O’QITISH METODIKASI MUAMMOLARI - Abdiyarova Shahnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktab tizimida zamonaviy maktablarda informatika oʻqitish metodikasi muammolari, zamonaviy texnologiyalar va telekommunikatsiyalar oʻquv jarayonini tashkil etish, oʻrta kompyuter fanlari taʼlimidagi keng tarqalgan muammolarni koʻrib chiqadi, informatika fanining muhim koʻnikmalar toʻgʻrisida toʻliq bayon etilgan.