AVTOMOBIL YONILG’I TA’MINLASH TIZIMIGA TEXNIK XIZMAT KO’RSATISH VA TA’MIRLASH ISHLARI TEXNOLOGIYASI - Aliyeva Gulasal Akmaldin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil yonilg’i ta’minlash tizimiga texnik xizmat ko’rsatish va ta’mirlash ishlari texnologiyasi yoritilgan.