QISHLOQ XO‘JALIGI MASHINALARINING GENERATORLI QURILMASI - Ma’rufov Xotamjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy qishloq xo'jaligi mashinalarining elektr jihozlarini tuzilishi va qishloq xo‘jaligi mashinalarining generatorli qurilmasi yoritilgan.