BARQARORLIKNI BANKLARDA NOMODDIY AKTIVLAR HISOBOTIGA INTEGRATSIYALASH - Egamov Temur Muzaffarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola banklar barqarorlik tamoyillarini nomoddiy aktivlar to'g'risidagi hisobotlariga qanday kiritishi mumkinligini o'rganadi. U hisobotni ekologik, ijtimoiy va boshqaruv mezonlariga moslashtirish, shaffoflikni oshirish va barqaror amaliyotlar uchun manfaatdor tomonlarning talablarini qondirish kabi mavzularni qamrab oladi. Maqolada amaliy misollar keltirilgan va bank ishida barqaror hisobotni shakllantirishni tartibga soluvchi landshaft muhokama qilinadi.