HOMILADORLIK DAVRIDA OVQATLANISHNING MUHIM JIHATLARI - Junaydullayeva Mahliyo O’ktam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Homiladorlik davrida ovqatlanishning muhim jihatlari haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.