EHTIMOLLARNI QO’SHISH VA KO’PAYTIRISH - Ergashova Xolisxon Xolmurodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola qo'shish va ko'paytirish qoidalariga e'tibor qaratib, ehtimollikning asosiy tushunchalarini o'rganadi. Unda ehtimollar nazariyasiga kirish, adabiyotlarni ko'rib chiqish, ushbu qoidalarni qo'llash uchun ishlatiladigan usullarning batafsil tushuntirishlari va ularning amaliy qo'llanmalarini muhokama qilish kabi keng qamrovli sharh mavjud. Maqola keyingi o'rganish uchun asosiy tushunchalar va takliflar bilan yakunlanadi.