O’ZBEKISTONDA AVTOMOBILLARGA SERVIS XIZMAT KO’RSATISH VA TAMIRLASH TIZIMI - Mirzayeva Barno Dilmurodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikamiz miqiyosida avtomobillarga servis (texnik) xizmat ko‘rsatish turlari, vazifalari va tamirlash tizimi bo‘yicha erishilgan yutuqlar va tahlillar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.