CHILLA DAVRI FIZIOLOGIYASI - Tilyavova Sitora Amirzoda; O'rinboyeva Mastura O‘ktam qizi; Qamarova Zarnigor Shamsiddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola ayollarda tugruqdan keyingi ilk holatlarni normal yoki nonormal o'tiyotganligini bilishlari va tushunishlari uchun tayyorlandi. Bundan ko'zlangan maqsad chilla davri infeksiyalarini oldini olish va kovrsatillar tamoyillarga asosan chilla davrini normal o'tkazishdir