MUDDATLI NORMAL TUG’RUQNI UCHICHI DAVRI - PLATSENTANI TUSHISH DAVRI - Tilyavova Sitora Amirzoda; Qo‘ldosheva Feruza Ibragim qizi; Do‘smurodova Maqsuda G‘ayratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola shifonxonadan tashqarida kuzatilgan tug'ruq jarayonlarida platsenta yani yo'ldoshni normal holatda qandey tushishi va tug'ruqni uchinchi davrida o'tkir qon ketishlarni oldini olish va boshqarish qoidalariga bag'ishlangan.