ZAVQIY SHE’RIYATIDA XALQ OG‘ZAKI IJODI NAMUNALARINING O‘RNI VA ROLI - Sotimboyeva Dilnura Axmedjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada Ubaydulla Solih o‘g‘li Zavqiyning ijodida xalq og‘zaki ijodi bilan aloqador omillar xususida fikr yuritiladi va lirikasi xalq og‘zaki ijodiga taqqoslanadi.