YOSHLARNI BANDLIK BILAN TA’MINLASH - Erejepova Sayora Tileumuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurtimizdagi bandlik markazlari haqida shu bilan birga shaxlarning ish bilan taminlanishi, ishsizlik haqida qisqasha ma’lumotga ega bo'lasiz.