AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLANISHDAGI O’RNI - Xаkimov Bаxtiyorjon Bаxromjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishdagi o'rni haqidagi maxsus masalaga ushbu kirish qismida biz ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishga ta'sir ko'rsatadigan to'rtta o'lchovni ko'rib chiqadigan kontseptual asosni taqdim etamiz: siyosat, biznes, texnologiya va jamiyat. Bir nechta oldingi ramkalarni ko'rib chiqish natijasida tizimli ravishda tuzilgan, ammo umumiy e'tibor markazida bo'lgan ushbu ramka ushbu maxsus nashrdagi sakkizta maqola uchun kontekstni, shuningdek, kelajak bilan bog'liq tadqiqotlar uchun ko'rsatmalarni taqdim etish uchun mo'ljallangan.