TARBIYA FANINING OʻZBEKISTONDA RIVOJLANISHI VA HOZIRGI KUNDA OʻRNI - L.Mamadaliyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Maqolada tarbiya fani dars jarayonini tashkil etish usul vositalari haqida misollar keltirilgan. Didaktik vositalardan foydalanishda o'quvchilarning psixologik, yosh xususiyatlarini inobatga olish zarurligi misollar asosida isbotlangan. Dars jarayonini tashkil etishning samarali usul va vositalari keltirilgan.