JAMOATCHILIK BILAN ALOQALAR VA PRNING AHAMIYATI - Ostonova Fotima Zubaydillayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Jamoatchilik bilan aloqalar (Public Relations, PR) zamonaviy biznes va jamiyatda muhim rol o'ynaydi. PRning asosiy vazifasi tashkilot va uning auditoriyasi o'rtasida ijobiy munosabatlarni o'rnatish va saqlashdir. Ushbu maqolada PRning ahamiyati, uning turli sohalardagi roli, va muvaffaqiyatli PR kampaniyalari haqida so'z yuritiladi. Maqolada turli fakt va dalillar asosida PRning biznes va jamiyatdagi o'rni ko'rsatiladi.