SOTSIOLOGIYADA DEMOGRAFIK JARAYON - Erejepova Sayora Tileumuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annototsiya: Ushbu maqolada demografiya haqida tushinshaga ega bo'lasiz va bundan tashqari demografik ma'lumotlarga ega bo'lasiz.