ONA TILI MILLATNING BIRLIGI VA BIRDAMLIGINING TIMSOLIDIR - Akramova Munojat (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola Ona tili to‘g‘risida bo‘lib, unda ota-bobolarimizni fanga qo‘shgan hissalari, ular tomonidan yaratilgan kashfiyot va yangiliklar, millatni sevish va ardoqlash, uning nufuzini oshirish goʻzal va sofligini avlodlarga meros qoldirish toʻgʻrisida