EKOLOGIK TA’LIM VA TARBIYA BERISHDA EKOLOGIK SO‘QMOQLARDAN FOYDALANISHNING GEOGRAFIK JIXATLARI - Mamirova Zulfiya Ibroximjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya. Mazkur maqolada ekologik ta'lim va tarbiyani takomillashtirishda muhim bo‘lgan ekologik so‘qmoqlarni tashkil etish va undan foydalanishning geografik jixatlari taxlil qilingan. Shuningdek, ekologik so‘qmoqning modelini yaratish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.