QANDOLATCHILIKNI TASHKIL ETISH MASALALARI - Saidova Sayyora (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada qandolatchilik faoliyatining asosiy yo`nalishlari, shuningdek sohani olib borishda qo`llaniladigan asosiy xom ashyo turlari muhokama etiladi.