OSHQAVOQNI QURITISH JARAYONINI JADALLASHTIRISHDA KOLORIFERDAN FOYDALANISH - Sirojiddinov Asliddin (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Koloriferlarning turlari va ularning foydalanish usullari (gaz, elektr, suv, yarimavtomatik), ulardan qanday foydalanish kerakligi va ularning xususiyatlarini ta’riflash.