MUHAMMAD AL-XORAZMIYNI ILM FANGA QO‘SHGAN HISSASI - Ergasheva Marhabo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola Muhammad al Xorazmiy to‘g‘risida bo‘lib, unda al Xorazmiyning ilm fanga qo‘shgan hissasi, u tomonidan yaratilgan kashfiyot va yangiliklar, uning fanlar rivojidagi o‘rni to‘g‘risida.