ZAYTUN DARAXTINING DORIVORLIK VA ZARARLI JIHATLARI - E.S.Baymuradov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada zaytun o‘simligini foydali va hayratga soladigan jihatlari bilan birgalikda ularni meyor darajasidan ortiq istemol qilinsa olib keladigan salbiy oqibatlari,zaytun moyini tanlashda ahamiyat berilishi kerak bo‘lgan jihatlarga alohida etibor va izohlar berilgan.