MAMLAKAT TURIZMNING RIVOJLANISHI - Kòrganov Sodiq Kuchkarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Annotatsiya mamlakat turizmning rivojlanishi haqidagi ma'lumotlar, tahlillar va muhim omillarni qisqacha ifodalaydi. Ushbu rivojlanish jarayonida turizm infratuzilmasining yaxshilanishi, xizmat ko'rsatish sifatining oshishi, madaniy va tarixiy meros ob'ektlarining restavratsiyasi va yangi turistik yo'nalishlarning ochilishi kabi omillar muhim rol o'ynaydi. Shu bilan birga, marketing strategiyalari va xalqaro hamkorlikning kengayishi, turistlar oqimini oshirishga hissa qo'shadi. Mamlakat turizmi rivojlanishi iqtisodiy o'sishni rag'batlantiradi va ish o'rinlarini yaratishga imkon beradi.