MUQOBIL ENERGIYA MANBALARI - MAJIDOVA DIYORA HUSNIDDIN QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada muqobil energiya manbalari asosida qishloq xo’jalik mahsulotlarini quritish jarayonining avtomatik boshqaruv tizimi ishlab chiqish haqida ma’lumot keltirilgan.