XORAZM SAN’ATIDA XIVA LAZGISINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Doulov Ulug‘bek Hayitboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolani o‘qish davomida siz Xorazm raqs san’ati merosi bo‘lmish Xiva lazgisi tarixi, uning shakllanish jarayoni, ijro usullari, ijrochilari haqida ilmiy ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.