TOSHKENT SHAHAR OLMAZOR TUMANIDA 2023-2024 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Ibragimov Durbek; Sharapov Ibrohim (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Toshkent shahar Olmazor tumanida 2023-yil 1-2-mavsum 2024-yil 1-mavsum tashabbusli byudjetlashtirish jarayonida ajratilgan mablag’lar miqdori va amalga oshirilgan loyihalar tahlil qilingan.