VITAMINLARNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O’RNI - N.D.Kodirov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada vitaminlarning inson hayotida tutgan o’rni, vitaminlarning turlari va ularning ahamiyati, qanday kasalliklarni keltirib chiqarishi haqida fikrlar bayon etilgan.