JAMIL CHARSHEMOVTIŃ DÓRETIWSHILIGINDE VOKAL JANRI - Segizbaeva Guldana Kalmurza qızı (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotaciya: Bul maqala kompozitor Jamil Charshemovtıń vokal dóretiwshiligi haqqında bolıp, onda kompozitordıń bul janrdaǵı shıǵarmaları tiplerge ajıratılǵan halda kórsetip beriledi. Maqalada kompozitordıń “Ózbekstan” hám “Tilek” atlı dóretpeleri talqılanadı.