МОЛ- МУЛК СУҒУРТАСИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Халимов Бобомурод Бахриддинович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Мақолада суғурта соҳасининг мол-мулк суғуртасига бағишланган бўлиб, унда мулкий суғуртанинг пайдо бўлиш асослари, мулкий суғуртани амалга оширишнинг назарий асослари тадқиқ этилган.