ДАВЛАТ ХИЗМАТЛАРИ МАРКАЗЛАРИДА ТАҚДИМ ЭТИЛАЁТГАН ХИЗМАТЛАР СИФАТИНИ БАҲОЛАШ - Ёрматов Илмидин Тошматович; Муйдинов Элдорбек Аминжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мақолада давлат хизматлари марказларида тақдим этилаётган хизматлар сифатини баҳолаш масалалари ёритилган. Тадқиқотнинг асосий мақсади давлат хизматлари марказларида тақдим этилаётган хизматлар сифатини баҳолаш ва уни яхшилаш бўйича илмий-амалий тавсиялар ишлаб чиқишдан иборат. Тадқиқот жараёнида давлат хизматлари марказлари фаолиятида хизматлар сифатини баҳолашнинг ўрни ва аҳамияти, давлат хизматлари сифатини баҳолашнинг асосий мезон ва индикаторлари, давлат хизматлари марказларида тақдим этилаётган хизматлар сифати таҳлил қилинган. Натижада давлат хизматлари сифатини яхшилаш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.