NAMANGAN ADIR XUDUDLARIDAGI YER OSTI ICHIMLIK SUVLARININING ISTIQBOLLI MAYDONLARINI ANIQLASH MAQSADIDA DARYOLAR HOLATLARINI O’RGANISH - YAXSHIBOYEV SHAXZOD BERDINIYOZ O’G’LI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu tezisda Namangan adirlari atrofida va butun Farg’ona bo’ylab oqib o’tadigan daryolar bo’yicha malumotlar keltirilgan.Farg’ona vodiysida ko’plab daryolar mavjud va ushbu daryolar yordamida Namangan adir xududlaridagi ichimlik suvlaridagi muammoni hal qilishimiz mumkin.