FARZAND SHAXSIYATI - Shonazarova Lobar G’aybullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ayrim farzandlarimiz ichki nizolari tufayli, boricha qabul qilinmagani, har doim solishtirilib kimdirlarga uxshamagani uchun koyilganligi sababli o’zligini topishda qiynaladi. Borligicha qabul qilinmagani sababli yuqoridan keladigan mehrni tushunmasdan ulg’ayadi. Shu sababli qo’shtirnoq ichidagi ayrim ota-onalarga ham farzand tarbiyasi ilmini berishimiz lozimdir. Millatni uyg’otish-uyg’onganlarni vazifasi. (Abdulhamid Cho’lpon)