“TOSHKENT SHOIRLARI” TAZKIRASIDA FUNUNIY SHAXSIYATI VA IJODINING YORITILISHI - Sherg’oziyeva Gulnozaxon Adaxamjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Mo’minjon Muhammadjonovning “Toshkent shoirlari” tazkirasida XIX asr oxiri XX asr boshlarida yashab ijod etgan toshkentlik shoir, mudarris-olim, qori, adabiyotshunos, sozanda, navozanda sifatida faoliyat olib borgan Fununiy shaxsiyati va ijodi to’g’risidagi qarashlar bayon etilgan.