O’ZBEK TILSHUNOSLIGIDA SINTAKSIS VA QO’SHMA GAPLAR NAZARIYASI - Madaminova Marhabo Oybek qizi; Farhodova Kumushoy Qahramon qizi; Masharipova Maftuna G'ayrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sintaksis va qo’shma gaplar nazariyasi ustida ish olib borgan olim va tadqiqotchilarning fikrlari hamda o’zbek tilshunosligida ham o’xshash va farqli jihatlarini o’rgangan olim-u olimalarning ishlari bayon etilgan.