TAʼLIM BOSHQA TILDA OLIB BORILADIGAN SINFLARDA OʻZBEK TILI FANINI OʻQITISHDA INTERFAOL METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Dilbar Nurullayeva Rajapbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta`lim jarayonida yangi interfaol metodlarni qo`llash dars sifati samaradorligini oshirishga xizmat qilishi, o`qitish jarayonida zamonaviy yondashilganda o`quvchilarning hamkorlikda ishlashiga va qisqa vaqt ichida katta hajmdagi axborotlarni o`zlashtirish haqida mushohada yuritilgan.