THE TOPIC OF THE VICTORIAN AGEʼS WRITERS - Temirboyeva Muaddat; Mukhammedove N. E. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Mazkur maqolada ingliz adabiyoti vakillari uchun juda ham muhim hisoblangan Viktoriya( Victorian age) davri , va oʻsha davr yozuvchilari Sharlotte Bronte ( Charlotte Bronte) ,Charlis Dikens ( Charlie's Dickens ) asarlari misolida tahlil qilamiz. Ushbu iqtidorli yozuvchilar romanlarida asosan bolalar hayoti , maktabdagi qiyinchiliklar va kamchiliklar roʼyi rost va juda ham taʼsirli tarzda ifodalanganligi oʻquvchi yoshlarni oʻziga jalb etishi shubhasiz.