JAN JAK RUSSONING MA’RIFATPARVARLIK G’OYALARI - Ismatova Sabina Adib qizi; Yuldasheva F.F (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu risolada Jan Jak Russoning ziddiyatlarga to‘la hayoti hamda uning sermahsul ijodi haqida ma'lumotlar yozilgan.Jan Jak Russo o‘z asarlarida asosan ma'rifatparvarlik g‘oyalarini aks ettirgan.Ma'rifatparvarlik g‘oyasi aks etgan''Xalq baxti'' risolasi haqida ma'lumotlar berilgan.