KORPORATIV BOSHQARUV TIZIMINI ENERGETIKADAGI MUHIMLIK DARAJASI - Anvarov Saidatxam Erkinovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya:Ushbu maqolada elеktroenеrgеtika tarmog'ining rivojlanishi va uning istiqboldagi uzoq muddatli rivojlanishining prognoz variantlari bo'yicha masalalarga asosiy e'tibor qaratilgan.