ZAMONAVIY MUSIQANING BUGUNGI HAYOTIMIZDAGI O`RNI VA TA`SIRI - Kozimjonova Moxigul; Ahadjon Mamadaliyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa, shu jumladan zamonaviy musiqalarning hayotimizda tutgan o`rni, uning ta`sir doirasi, yoshlarda musiqiy estetikani rivojlantirish yo`nalishlari va shu kabi masalalar yuzasidan so`z yuritiladi. Zero zamonaviy musiqalar bugungi kunda har bir shaxsning hamrohi bo`lib, usiz hayotni tasavvur qilib bo`lmaydi.