TA’LIMNING INTERFAOL USULLARI - Jumabaeva Muqaddas Iminbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Maqolada o‘quvchilarning darsga bo‘lgan munosabati va ilm olishga bo‘lgan qiziqishini oshiradigan hamda o‘quvchida yashirinib turgan qobiliyat va iste’dodlarni ro‘yobga chiqaradigan ta’limning interfaol usullari va baholash mezoni keltiriladi.