FIZIKA FANINI O’RGANISHDA O’QUVCHILARNING MUSTAQIL ISHLARINI AHAMIYATI - Mirsaidova Gulbahor Mirabitovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizika fanini o’qitishda o’quvchilarning mustaqil ishlarini tashkil etish va mustaqil ishlarga qo’yilgan talablar, fizika fanini o’rganishda o’quvchilarning mustaqil ishlarining ahamiyati yoritilib berilgan.