MANTIQIY MASALALAR - Salimova Oʻgʻiloy Zarif qizi; Kamolova Zilola Iskandarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mantiqiy masalalarni oʻqitish usullari, boshlangʻich sinflarda mantiqiy masalalarni oʻrgatish jarayonida anʼanaviy hamda zamonaviy metodlardan foydalanish, mantiqiy masala yechish koʻnikmasini shakllantirish yoʻllari haqida batafsil bayon etilgan.