IJODIY PORTRETGA CHIZGILAR - Dilnavoz Nazarova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada adabiy tanqidchilik janrlaridan biri adabiy portretning bir shakli ijodiy portretning muhim jihatlari buxorolik olimlar ijodi misolida ko'rsatib beriladi.