РУС ТИЛИНИНГ МАКТАБ КУРСИ: ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ - Шамсутдинова Мухтасар Икрамовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Мақолада замонавий лингводидактиканинг долзарб муаммолари кўриб чиқилган бўлиб, ХХ аср охири – ХХI аср бошларида рус тилини ўқитиш методикасининг ривожланишининг асосий йўналишлари акс эттирилган. Мақолада мактабда рус тилини ўқитиш технологиялари, мақсадлари, мазмуни, назарий англаниши ва назорат қилиш таълимдаги компетентли ёндашув билан боғланган.