YANGI O’ZBEKISTONDA YANGICHA MTT DA “MEN” NING YARATILISHI - Xoʻjayeva Nozima Qadamboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, yurtimizdagi zamonaviy talabga javob beruvchi maktabgacha ta’lim tashkilotlari, MTT da “ men” ning shakllanish bosqichlari va ular uchun qanday tajribalar doimiy ijobiy yo’l hisoblangani haqida so’z boradi.