MATEMATIKA DARSLARIDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH - Salimov Javlon Nishanovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematik darslarida multimedia vositalaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan.