AKSONOMETORIK PROEKSIYADA SIRTLARNING O‘ZARO KESISHUV CHIZIG‘INI YASASH USULLARI - Malikov Kozim Gafurovich; Sharipov Quvonchbek Alisher o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada geometrik sirtlarni o‘zaro kesshuv chizig‘ini aniqlashda grafik dasturdan foydalanish orqali aksonometrik proeksiyasi orqali kesishgan chiziqini aniqlash yo‘llari bayon qilingan.