NOTARIUS QONUN BILAN HAMNAFAS XALQ BILAN BIR NAFAS - Otojonov Jahongir Nematilla o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Notarilar idoralar va ularning huquqlari, majburiyatlari, maxfiyligi haqida ma'lumotlar berilgan.