YANGI O‘ZBEKISTONDA YOSH AVLODNI TARBIYALASHDA O‘QITUVCHINING O‘RNI - Muxammedova Muharram Maxmudovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda yosh avlodni tarbiyalashda o‘qituvchining o‘rni qanchalik e’tiborga molik va muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.Pedagogning kasbiy qobilyatlari yoritilgan