«BIOLOGIK MASALALARNI ISHLASHDA MAVZUGA OID MA’LUMOTLARNI O’RNI VA QO’LLASH USULLARI» - Nargiza Turdiyeva Sayfullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola biologiyani o‘qitishda, o‘quvchilarga biologik masalalar ishlashda nazariy bilimlarni qo’llay olish, mavzuga oid ma’lumotlarni o’zbek tili qoidalari kabi ishlab chiqib ,yod olishning ahamiyati haqida.