XOTIRA PSIXOLOGIYASI.PATOLOGIK XOTIRA - Munisa Aybek qizi Ibaydayeva; Nilufar Rustam qizi Doʻsjonova; Oʻrazgul Jangabaevna Yeshmuratova; Gulbanu Amangeldi qizi Turganbaeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada xotira jarayonlari,xotiraning xususiyatlari,patologik xotira hamda uning tiklanishi,xotirani mustahkamlash mashqlari haqida qisqacha soʻz boradi.